08 Eylül, 2016

Atlas Global

Kıbrıs Uçak Bileti
Kıbrıs Güneybatı Asya’da bulunur ve 65 km kuzeyinde Türkiye bulunmaktadır. Adanın yaklaşık güney yarısı Kıbrıs Rum Yönetimi iken, adanın kuzey yarısı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetidir (KKTC). Tatil için çok ideal olan Kıbrıs, sahilleriyle, temiz deniziyle, aktivitesi ve bol otellerle çok cezbedicidir. Ulaşım deniz ve hava yoluyla sağlanmaktadır. Fakat deniz otobüsü güneydeki illerden hareket ettiği için uçak çoğu kişiye göre çok daha avantajlıdır. Kıbrıs havaalanı başkent Lefkoşa’ ya yaklaşık 23 km uzaklıktadır. Bu mesafe için de araç gerekmektedir.
Çok uygun fiyatlı biletleri, fazlasıyla online hizmeti, beklemeksizin online check-in ve transfer hizmeti ile yolculuğunuzu Atlas Global ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Online bilet alımında birçok ödeme seçeneği bulunur ve her biri de çok güvenlidir. Kıbrıs’ ta yaşam pahalıdır. Bunun sebebi ise bilindiği gibi Kıbrıs’a hiçbir karayolu bulunmamasıdır. Gazeteler, meyveler vb. her sabah oraya kadar taşınır ve bu zahmetli bir iştir. Ulaşım da aynı şekilde pahalıdır. Fakat Atlas Global ile seyahat edenler için ulaşımın pahalı olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü Atlas Global cebinize uygun uçak biletleriyle yüzünüzü güldürecek. Eğer güncel bilet fiyatlarını ve tarihini detaylı bir şekilde incelemek isterseniz Atlas Global’i ziyaret edebilirsiniz. 
Atlas Global sizi sadece gideceğiniz yere kadar bırakmıyor aynı zamanda da tatilinizi boş geçirmemeniz için size bir şehir rehberi sunuyor. Örneğin Lefkoşa’da tatil geçirecekler için Kıbrıs Uçak Bileti ve Şehir Rehberi oluşturulmuştur. Bu şehir rehberinde konaklama, gezilecek yerler, yeme-içme, alışveriş ve ulaşımın detaylı bilgilerini bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda güncel olarak hangi ayın daha avantajlı bilet fiyatına sahip olduğunu da göstermektedir. Atlas Global ile seyahat eden değerli yolcuların rahat etmesi için ve tatilini doya doya geçirmesi adına Atlas Global her zaman sizin yardımınızda. Konumuza geri dönelim ve Kıbrıs uçak biletini Atlas Globalden kolaylıkla nasıl alacağımıza bir bakalım:
   1-    Atlas global sitesini ziyaret ediyoruz.
   2-   Sayfada bizi ilk karşılayan bilet satış kısmındaki istenen bilgileri giriyoruz.
   3-   Karşımıza çıkan tabloda bize uçuş saatleri ve Atlasjet uçak bileti fiyatları belirtiliyor. 
   4-  Bize uyan saati ve uçuş sınıfını seçiyoruz
   5- Kısaca bilgilerimizi yazıp üye oluyor.
   6- Ödeme ekranında bilet ücretini ödüyoruz.

      Ve 6 adımda artık Kıbrıs yolcususunuz. Siz bu yazıyı okuyana kadar geçen sürede biletinizi çoktan almış olursunuz. Bu kadar çok avantajı, ucuz ve kolaylık sağlayan Atlas Global ile iyi yolculuklar dileriz.

kafeinligezgin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder